Adfinco

Corporate Finance & Advice

Over ons

Bij de aankoop van een bedrijf kan veel mis gaan. Het is daarom van groot belang de diverse stappen die bij het aankoopproces genomen moeten worden professioneel, in de juiste volgorde en gedisciplineerd te nemen. Daarnaast moet de communicatie tussen de diverse betrokken partijen perfect verlopen om misverstanden, conflicten en onrealistische verwachtingen te voorkomen.

Doorslaggevend
Het inschakelen van een ervaren en onafhankelijke adviseur die het gehele aankoopproces regisseert is vaak doorslaggevend. Uiteraard moet het daarbij ook goed ‘klikken’ tussen adviseur en (toekomstig) ondernemer en moet de adviseur goed op de hoogte zijn van de waarde van het bedrijf.

Goede samenwerking
Adfinco kent de weg goed in de wereld van bedrijfsovernames en neemt (toekomstige) DGA’s, management teams en andere investeerders graag bij de hand om deze weg van begin tot eind optimaal af te leggen. Een goede samenwerking met gespecialiseerde partijen zoals accountants, notarissen, juristen en fiscalisten is daarbij een logische vereiste. Tijdens het hele proces zullen wij u daarbij van een eerlijk advies blijven voorzien, zodat voor u als koper een rendabele transactie wordt gerealiseerd zonder onaanvaardbare risico’s. Adfinco streeft er altijd naar een juiste balans te vinden tussen geld en emoties.

 

+ Lees meer

Algemene gegevens

Adfinco
E-mail ons

Aangesloten bij Brookz sinds February 8, 2013

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
0
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
1
bedrijven te koop aangeboden