Arslan Ter Wee Advocaten

Betrokken, Bevlogen en Strijdvaardig

Over ons

Van oorsprong een Zwols kantoor, gericht op ondernemers, uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten die regionaal en landelijk ondernemers op veel gebieden bijstaan: Welkom bij Arslan Ter Wee advocaten.

U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht. Wij werken met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om fusies en overnames, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht of ondernemingsrecht, wij zijn van alle markten thuis.

Onze veelzijdigheid gaat nooit ten koste van onze specialistische kennis. Onze advocaten werken in afzonderlijke secties maar maken veelvuldig gebruik van elkaars kennis en specialisatie. Door deze manier van samenwerken kunnen wij u altijd de kwaliteit bieden die uw zaak verdient.

Laagdrempeligheid is voor ons een belangrijk begrip, en deze laagdrempeligheid geldt niet alleen tussen onze specialisten onderling, maar ook voor u als cliënt. Ook voor u staat onze deur wijd open.  

 

Contact met de adviseur

Arslan Ter Wee is van oorsprong een Zwols kantoor, gericht op ondernemers, uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten die ondernemers bijstaan
Arslan Ter Wee Advocaten
Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle
Opgericht:
2004
Aantal adviseurs:
11
Dienstverlening:
Juridisch advies en Insolventie
Sector specialisatie:
Transport, Detailhandel, Groothandel, Bouw en Zakelijke dienstverlening
Aangesloten bij Brookz sinds:
15 oktober 2019
Social media
linkedin facebook

Adressen:

Bezoek- en postadres

Burgemeester van Roijensingel 1

8011 CS Zwolle