Delete B&C

Ruim 150 succesvol begeleide deals in de afgelopen 10 jaar

Over ons

Boer & Croon Corporate Finance begeleidt opdrachtgevers bij de services fusies & overnames, waardebepalingen, financieringen of andere aspecten van corporate finance. Onze betrokkenheid en focus op resultaat heeft ons groot gemaakt in de Benelux, met ruim 150 succesvol begeleide deals in de afgelopen 10 jaar.

Overnames zijn voor ondernemers en bestuurders veelal eenmalige transacties, maar altijd strategisch en persoonlijk van groot belang. De verkoop van de onderneming of een bedrijfsonderdeel, de aankoop van een ander bedrijf of een fusie.

De ondernemende specialisten van Boer & Croon Corporate Finance beschikken over de kennis, ervaring en motivatie om zo’n ingrijpend en complex traject van begin tot eind succesvol te begeleiden. Dat succes bestaat eruit dat we een optimale uitkomst voor onze opdrachtgever realiseren.

Internationaal netwerk
Daarnaast zijn wij onderdeel van Clairfield International, dat met 28 vestigingen in 20 landen actief is. Clairfield International staat al jaren in de top 15 in de wereldwijde ranking van Thomson Reuters van beste en succesvolste specialisten.

+ Lees meer

Algemene gegevens

Delete B&C
E-mail ons

Aangesloten bij Brookz sinds October 29, 2016