Conatum Tassos Bedrijfsadvies

Bedrijfsoverdacht, waardering, advies en financiering

Over ons

Verkoop of aankoop van een onderneming is een zeer complex traject waarbij zeer veel deskundigheid vereist is. Dit proces vraagt begeleiding van adviseurs die de gehele materie kunnen overzien. Daar waar nodig moet in overleg met de verkoper of de koper aanvullende specifieke expertise ingeschakeld kunnen worden.

Hele traject
Conatum Tassos Bedrijfsadvies begeleidt het gehele traject vanaf het eerste gesprek tot en met de uiteindelijke transactie. Soms zelfs ook daarna tijdens de integratie. Daardoor beschikt u tijdens het gehele traject over één aanspreekpunt. We overzien de materie en schakelen daar waar nodig andere specialisten in. Als het er ‘hard’ aan toe gaat halen we voor u de kastanjes uit het vuur. Uw belang is daarbij ons belang.

Once in a lifetime
Een bedrijfsoverdracht is een zeer intensief traject. We betrekken onze klanten zeer nauwgezet bij dit traject en stellen hen gaandeweg op de hoogte van alle mogelijke details en ontwikkelingen.
Voor veel mensen is een bedrijfsoverdracht een “once in a lifetime” aangelegenheid en dan zoek je natuurlijk de beste begeleiding.

Groot netwerk
Conatum Tassos Bedrijfsadvies beschikt over de kennis en ervaring om het gehele traject te begeleiden. De markt is ondoorzichtig en verkopers en kopers treffen elkaar maar moeilijk. Conatum Tassos Bedrijfsadvies heeft een groot netwerk en is daardoor in staat om de markt in kaart te brengen en kopers en verkopers bij elkaar te brengen.

Betrouwbare waardebepaling
Het maken van een betrouwbare waardebepaling mag een van de USP’s van Conatum Tassos Bedrijfsadvies genoemd worden. Conatum Tassos Bedrijfsadvies begeleidt sinds 1999 elk jaar tientallen bedrijfsoverdrachten in diverse sectoren.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
1999
Aantal adviseurs:
4
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Recovery

Algemene gegevens

Conatum Tassos Bedrijfsadvies
E-mail ons

Aangesloten bij Brookz sinds March 21, 2013

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
17
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
22
bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen