Dubbeldam & Company - Bouwbedrijf van Rooijen-Balk B.V.

Beschrijving

Overname Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk door VORM
Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk B.V. uit IJsselstein, opgericht in 1980 door de heer en mevrouw Van Rooijen, is in juni 2019 overgenomen door VORM Holding B.V. uit Papendrecht.

Over Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk
Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van gevels inclusief alle bijbehorende werkzaamheden, zoals: steigerwerk, stelwerk, voegwerk en lijmwerk. Bouwbedrijf van Rooijen-Bak heeft een vaste groep opdrachtgevers waar het aansprekende projecten voor uitvoert op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie. De onderneming beschikt over circa 100 vaste medewerkers en een netwerk aan ingehuurde specialisten van 125 - 175 medewerkers.

Ketenintegratie VORM
Deze overname past in VORM’s gedachte van ketenintegratie, waarbij door nauwere samenwerking in de bouwketen efficiencyvoordelen worden behaald en faalkosten verminderen. Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk, zal als zelfstandige dochteronderneming van VORM, haar activiteiten voortzetten vanuit IJsselstein. Voor de heer en mevrouw Van Rooijen is door de verkoop aan VORM de bedrijfsopvolging geregeld en de continuïteit van de onderneming gewaarborgd.

Dubbeldam & Company adviseert verkopers Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk
Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Bouwbedrijf Van Rooijen-Balk.

Dubbeldam & Company
  • Gieterijstraat 124

    2984 AB Ridderkerk