Dubbeldam & Company - Polvo B.V.

Beschrijving

Overname Polvo Groep door Grafton Plc
Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”) heeft de aandelen in Polvo Groep (“Polvo”) overgenomen.

Polvo is een groep van gespecialiseerde groothandels op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen met een jaaromzet van € 127 miljoen. De onderneming is actief onder de handelsnamen Leys, Cystac, Lekkerkerker, Kruyt, Dubson, Van der Stad, Van den Ham, Holtgrefe, Hendriks, Kobam, De Schakel, Zwaard, Van Enckevort, MAWI en Betiva. GKL behoort ook tot de Polvo groep en is een specialist  in ventilatieroosters en ventilatietechniek op en rond de gevel. De Polvo Groep zal als zelfstandig bedrijf actief blijven.

Met de overname wordt de positie van Grafton in de Nederlandse ijzerwarenmarkt verder versterkt en zal het gaan opereren vanuit een vestigingsnetwerk van 113 vestigingen. Dit is een belangrijke stap in de op groei gerichte strategie van Grafton in Nederland.

Dubbeldam & Company adviseert aandeelhouders Polvo
Dubbeldam & Company is opgetreden als adviseur van de aandeelhouders van Polvo. De afgelopen 20 jaar heeft Dubbeldam & Company bij vele koop- en verkoop transacties in de ijzerwaren- en gereedschappen branche geadviseerd. Bent u geïnteresseerd in meer informatie hierover? Neem contact op met Marijn Dubbeldam op 06-22396006 of per e-mail [email protected]

Dubbeldam & Company
  • Gieterijstraat 124

    2984 AB Ridderkerk