F3 Capital

Wij investeren in ondernemers met groeiambitie


Over ons

F3 investeert in succesvolle ondernemers met een groeiambitie. Wij zijn ondernemende investeerders die vanuit een intrinsieke motivatie participeren om ondernemingen te bouwen en te laten groeien. Wij ondersteunen ondernemingen die vanuit een goede marktpositionering duurzame waardecreatie weten te realiseren. F3 investeert met eigen geld en heeft verder een fonds achter zich met voldoende gecommitteerd vermogen.

Focus
F3 investeert in winstgevende Nederlandse MKB-ondernemingen met voldoende groeipotentieel. We werken graag samen met ondernemend management om de groeiambitie te vertalen in een concreet en actie gedreven plan. We leveren naast groeikapitaal ook managementondersteuning op het gebied van strategieontwikkeling, optimalisatie van de financiële structuur, en groei door overnames.

Investeringscriteria
F3 investeert bij voorkeur in winstgevende ondernemingen met een EBITDA tussen €0,5 – €2,0 miljoen, die actief zijn in attractieve groeimarkten met voldoende concrete buy & build mogelijkheden. Wij zijn een betrokken aandeelhouder die management in staat stelt om de groeiambitie te realiseren - exceptioneel management is en blijft de drijvende kracht achter succes. 

Sectorfocus

  • Innovatieve bouw
  • Maak- & hightech industrie
  • Hoogwaardige handel
  • Zakelijke dienstverlening.
+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2020

Aantal adviseurs:

3

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

F3 Capital

location-icon Willemsweg 73
1623 JB Hoorn

Aangesloten bij Brookz sinds 17 april 2020

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

1

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

0

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Willemsweg 73

1623 JB Hoorn