Groenewegen & Lukaart Corporate Finance - Constructie- en Machinefabriek Moergestel B.V.

Beschrijving

Constructie- en Machinefabriek Moergestel B.V. is een allround metaalbedrijf dat al ruim 35 jaar actief is in de branche en regio. De onderneming houdt zich bezig met het ontwikkelen en bewerken van producten van verschillende soorten materialen (specialisatie in metaal), waaronder machines en constructies, maar ook allerlei andere maatwerkproducten.

Groenewegen & Lukaart Corporate Finance is via het netwerk in contact gekomen met de ondernemers van Constructie- en Machinefabriek Moergestel B.V. Door hun leeftijd is het moment gekomen om de aandelen in de onderneming te verkopen, welk verkooptraject Groenewegen & Lukaart in zijn geheel heeft begeleid.

Na het op de markt brengen van de onderneming, is interesse getoond door vele ondernemers en MBI-kandidaten. Door het voeren van gesprekken is uiteindelijk de juiste overnamekandidaat gevonden, die affiniteit heeft met de branche en waarmee de verkopers een goede klik hebben. Na onderhandeling hebben partijen overeenstemming bereikt over de ins en outs van de transactie en is het verkooptraject afgerond met een mooi resultaat.

Groenewegen & Lukaart Corporate Finance
  • Escudostraat 37

    2991 XV Barendrecht

  • + toon alle adressen

  • Schermerhornstraat 2

    4463 XD Goes

  • Rat Verleghstraat 3

    4815 NZ Breda