Groenewegen & Lukaart Corporate Finance - Provoost Rolluiken en Zonwering

Beschrijving

Provoost Rolluiken en Zonwering is actief op het gebied van de detailhandel in en het plaatsen van zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, kunststof kozijnen en garagedeuren. Door het jarenlange bestaan van de onderneming op de vertrouwde locatie in Biervliet heeft Provoost een grote naamsbekendheid opgebouwd in Zeeuws-Vlaanderen. Provoost staat voornamelijk bekend om haar goede service en kwaliteit.

Het verkooptraject van Provoost Rolluiken en Zonwering is begeleid door Groenewegen & Lukaart Corporate Finance (“G&L”). Gedurende dit traject heeft G&L contact gezocht met Cas Hoetelmans, algemeen directeur van Hogazon, onder meer omdat beide ondernemingen actief zijn in dezelfde branche en het Zeeuwse werkgebied.

Na vele prettige gesprekken tussen de ondernemers Johan Provoost en Cas Hoetelmans is overeenstemming bereikt over de aan/verkooptransactie, welke inhoudt dat de activiteiten en het personeel van Provoost Rolluiken & Zonwering per 1 mei 2020 zijn overgedragen aan Hogazon.


Johan Provoost, oprichter van Provoost Rolluiken & Zonwering: “We zijn erg blij dat we onze krachten kunnen bundelen met een partij als Hogazon. Net als bij Provoost Rolluiken & Zonwering staat kwaliteit en service bij Hogazon hoog in het vaandel. Onze klanten zullen dan ook weinig van de overname merken. De vertrouwde gezichten blijven in dienst, onze vakmensen blijven de service verlenen zoals men dat van ons gewend is en onze showroom blijft op het vertrouwde adres in Biervliet.”


“Hogazon wilde graag uitbreiden in Zeeland en heeft daarom alle activiteiten en personeel overgenomen van Provoost Rolluiken & Zonwering. Hierdoor worden de krachten verder gebundeld en de assortimenten uitgebreid. U kunt nu ook voor kunststof kozijnen weer terecht in Biervliet! Voor de overige producten bent u als vanouds welkom op het vertrouwde adres aan de Achterweg 8 in Biervliet”, aldus Cas Hoetelmans algemeen directeur van Hogazon.

Groenewegen & Lukaart Corporate Finance
  • Escudostraat 37

    2991 XV Barendrecht

  • + toon alle adressen

  • Schermerhornstraat 2

    4463 XD Goes

  • Rat Verleghstraat 3

    4815 NZ Breda