HerikVerhulst N.V.

Scherp en praktisch juridisch advies, sectorkennis en jarenlange ervaring

Over HerikVerhulst N.V.
HerikVerhulst N.V. is een Rotterdams kantoor, gespecialiseerd in (cross border) fusies, overnames en joint ventures met een transactiewaarde tot circa EUR 50.000.000,--. Onze advocaten hebben een uitgebreid track record en werken voor kopers, verkopers, private equity partijen, (informal) investors, de target, het management of overige stakeholders.

Belangen
Elke transactie heeft bijzondere belangen. Die brengen wij in kaart en die houden wij altijd in het oog. Daarbij beseffen wij dat een verkoper andere belangen heeft dan een koper en dat een minderheidsaandeelhouder andere belangen heeft dan een meerderheidsaandeelhouder. Wij realiseren ons tevens dat partijen ook een gezamenlijk belang hebben: de totstandkoming van de transactie.

Oog voor details
Een praktische oplossing én een goede juridische afweging zijn essentieel voor de totstandkoming van een succesvolle transactie. Wij houden daar altijd rekening mee. Hoofdzaken worden van bijzaken onderscheiden en wij hebben oog voor belangrijke details.

Expertise
De expertise van onze advocaten strekt zich uit tot elke fase van een transactie: van informatiememorandum, geheimhoudingsverklaringen, biedingsbrieven, intentieverklaringen en due diligence onderzoek, tot transactiemanagement, definitieve transactiedocumentatie en onderhandelingen daarover.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

HerikVerhulst N.V.
  • Wilhelminaplein 16

    3072 DE Rotterdam