Hillside Corporate Finance

Betrokken, persoonlijk, onafhankelijk, betrouwbaar en resultaatgericht

Hillside Corporate Finance is de specialist op gebied van bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen, waarderingen en advisering van informal investors. Hillside adviseert en begeleidt ondernemers in het MKB, Familiebedrijf, Grootbedrijf én investeerders. Hillside onderscheidt zich door niet alleen te focussen op de onderneming, maar ook op de persoon achter de onderneming. Kenmerkend voor de dienstverlening van Hillside zijn de hoge kwaliteit, de passie en de persoonlijke betrokkenheid waarmee transacties worden uitgevoerd.

Verkoop van uw onderneming
Voor de meeste ondernemers is de verkoop van het bedrijf een eenmalige gebeurtenis. Maar wel een van de belangrijkste op het zakelijk vlak. Prijs is niet het enige waar het uiteindelijk om gaat. Er zijn meer zaken die een belangrijke rol spelen. Voor een succesvolle verkoop is een goede voorbereiding belangrijk. Wij gaan met u in gesprek over wat u wilt bereiken met de verkoop en wat voor u echt belangrijk is.

Kopen van een onderneming
Met het overnemen van een andere onderneming kunt u de groei van uw bedrijf versnellen. Belangrijke vraag is hoe een overname past in uw strategie. Bij het overnameproces is het belangrijk om u te behoeden voor mogelijke valkuilen.

De Hillside factor
Samen met u realiseren wij succesvolle transacties. Daarbij ontzorgen wij u van A tot Z. Wij kunnen het volledige proces uit handen nemen. Uiteraard is alles maatwerk. Dit alles om het best mogelijke resultaat voor u te behalen: de Hillside factor. Indien gewenst, zijn wij bereid om onze beloning (deels) afhankelijk te maken van het voor u behaalde resultaat.

Kantoor adres:

  • Hillside Corporate Finance
  • Het Spoor
  • 3994 AL Houten