JAN© Fusies & Overnames - DEG Steigerverhuur B.V.

Beschrijving

JAN© heeft DEG Steigerverhuur begeleid bij de overname van Instant Steigerverhuur in 2017. DEG en Instant zijn per 1 oktober 2017 samen verder gegaan onder de naam InstantDEG Steigerverhuur BV. Met deze fusie -en daarmee een grotere capaciteit van 80 werknemers- verwachten zij de dienstverlening nog verder te optimaliseren en de uitdagingen van de toekomst solide en zeker aan te kunnen gaan.

Duurzaam antwoord op ontwikkelingen in de steigerbouw
De dynamische ontwikkelingen in de bouwnijverheid, aangescherpte eisen voor kwaliteits- en veiligheidsaspecten, wet- en regelgeving en bijvoorbeeld de invoering van de Richtlijnsteigers vragen in de steigersector om een passend en daadkrachtig antwoord. Met gebundelde kennis, ervaring en kracht, is InstantDEG Steigerverhuur BV er zeker van dat antwoord te kunnen geven, en optimale kwaliteit en continuïteit in de totale dienstverlening te kunnen borgen.

Ambitieus en toonaangevend
InstantDEG Steigerverhuur BV heeft zich dan ook ten doel gesteld toonaangevend te zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid, zich duidelijk te onderscheiden op het gebied van opleidingseisen, commitment aan de CAO-wetgeving en goede arbeidsomstandigheden. Ook zal InstantDEG Steigerverhuur BV meer aandacht schenken aan de voorbereiding van een project en er altijd naar streven reeds in het offerte-stadium een juiste en grondige risico-analyse te maken. Daarnaast maken intensievere begeleiding van de steigerbouwers en een aangescherpte opleveringsprocedure het scala aan ambities van de fusie compleet.

Samen toekomstbestendig
DEG Steigerverhuur en Instant Steigerverhuur hebben in elkaar een solide, betrouwbare en bovenal toekomstbestendige partner gevonden. Met InstantDEG Steigerverhuur BV kunt u er in de toekomst dan ook zeker van zijn dat uw medewerkers op DEGelijke steigers werken en u zonder twijfel kiest voor de beste partij.

De directie en het management van InstantDEG Steigerverhuur BV verheugen zich op een toekomstbestendige, veilige en intensieve samenwerking.

JAN© Fusies & Overnames
 • Waterlandlaan 96

  1441 MR Purmerend

 • + toon alle adressen

 • Voorschoterweg 23G

  2235 SE Valkenburg

 • Nesland 3m

  1382 MZ Weesp

 • Beechavenue 14

  1119 PT Schiphol-Rijk