JAN© Fusies & Overnames - Duo Sports B.V.

Beschrijving

JAN© heeft Duo Sports B.V. begeleid bij de verkoop van de activiteiten aan INTERSPORT Twinsport. INTERSPORT Twinsport heeft per 1 januari 2018 het bedrijf overgenomen van Peter Snel en Han Berkelaar. “Een verdere stap in de expansie ontwikkeling van INTERSPORT Twinsport en behoud voor INTERSPORT Nederland”, laat Jan Willem Juffer, Directeur divisie Sport Euretco, weten.

Enkele maanden geleden hebben Peter en Han aangegeven te willen stoppen als ondernemer. In INTERSPORT Twinsport hebben zij opvolgers gevonden voor hun bedrijf. “Wij zijn blij met de verkoop van ons bedrijf aan Twinsport. Zij hebben aangetoond bij eerdere overnames de vestigingen verder door te kunnen ontwikkelen en bovendien blijven onze winkels gekoppeld aan INTERSPORT, wat voor ons persoonlijk goed voelt, maar tevens een goed fundament is voor de toekomst”, reageren Peter Snel en Han Berkelaar.

Namens Twinsport zijn Martino van Nieuwkerk en Corbert Zuijdervliet ingenomen met deze ontwikkeling in en rond Amsterdam. “INTERSPORT Nederland heeft een sterke professionele ontwikkeling doorgemaakt. Tevens de internationale kracht en de samenwerking op diverse vlakken is bepalend geweest voor deze strategische keuze”, aldus Corbert Zuijdervliet.

JAN© Fusies & Overnames
 • Waterlandlaan 96

  1441 MR Purmerend

 • + toon alle adressen

 • Voorschoterweg 23G

  2235 SE Valkenburg

 • Nesland 3m

  1382 MZ Weesp

 • Beechavenue 14

  1119 PT Schiphol-Rijk