JAN© Fusies & Overnames - ‘Sales Manager’ Software B.V.

Beschrijving

JAN© heeft SalesManager Software begeleid bij de overname van de activiteiten van branchegenoot 4CIS. 4CIS is al twintig jaar producent en leverancier van CRM en ERP oplossingen. De overname van het Eindhovense bedrijf is een logische vervolgstap in de groeistrategie van SalesManager Software.  Met de overname bouwt SalesManager haar positie in Cloud Business Software verder uit.

Caroline Warmerdam, directeur van SalesManager Software; “4CIS  is een sterke partij met een stabiel marktaandeel. Deze overname past volledig binnen onze groeistrategie en in het bijzonder onze ambitie om onze positie uit te breiden in een markt waar wij al een succesvolle speler zijn. Daarnaast toont dit aan dat we in staat zijn om bedrijven aan te trekken en te integreren om ons marktaandeel te vergroten”.

Coen Rem, directeur van 4CIS; “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat 4CIS klanten in goede handen zijn. SalesManager Software heeft een heldere visie op toekomstige ontwikkelingen binnen de Cloud Business Software branche. Verder kunnen 4CIS klanten profiteren van oplossingen op het gebied van  Project- en Service management software, Klantportalen en Mobiele Apps”. Het personeel van 4CIS  komt in dienst bij SalesManager Software. De partijen geven geen financiële details over de overname.

SalesManager Software is een organisatie gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide, geïntegreerde CRM, ERP en Project- en Service management oplossingen. De modulaire oplossingen die het bedrijf biedt, zijn de werkende kracht achter ketenoptimalisatie processen van verschillende nationale en internationale bedrijven.

JAN© Fusies & Overnames
 • Waterlandlaan 96

  1441 MR Purmerend

 • + toon alle adressen

 • Voorschoterweg 23G

  2235 SE Valkenburg

 • Nesland 3m

  1382 MZ Weesp

 • Beechavenue 14

  1119 PT Schiphol-Rijk