Kruger Corporate Finance - Interactief Groep

Beschrijving

Interactief Groep is per december 2018 overgenomen door Carrière Uitzendbureau.

Interactief Groep, eind 1998 gestart met uitzendactiviteiten, is in 20 jaar uitgegroeid tot een gespecialiseerd uitzendbureau met circa € 30 miljoen omzet.

De activiteiten en prestaties van de Interactief Groep passen uitstekend in de groeistrategie van Carrière Uitzendbureau, die (tezamen met de franchise vestigingen) in 5 jaar tijd wil doorgroeien naar een omzet van € 200 miljoen.

Als adviseur van Interactief Groep heeft Kruger in opeenvolgende fases vanuit meerdere disciplines toegevoegde waarde kunnen leveren in de succesvolle totstandkoming van deze transactie.

Kruger is initieel bij Interactief Groep betrokken geraakt met als doel te adviseren en te assisteren inzake het waarborgen van de continuïteit van de onderneming. Kruger heeft o.a. waarde kunnen toevoegen bij het schakelen tussen de diverse stakeholders en financiers door het valideren van resultaten en prognoses, alsmede het in inzichtelijk maken van de liquiditeitsontwikkeling.

Vanuit een inmiddels winstgevende situatie is Kruger in staat geweest Interactief Groep te begeleiden in het volledige proces van verkoop, van het onderhandelen over de voorwaarden, het verbinden van de diverse stakeholders, samenwerken met diverse specialisten tot de intensieve periode van due diligence en afronding van de diverse overeenkomsten.

Kruger Corporate Finance
  • Steupelstraat 50

    3065 JE Rotterdam