Match Plan begeleidt Klantenvertellen bij de verkoop aan het Duitse eKomi

Match Plan begeleidt Klantenvertellen bij de verkoop aan het Duitse eKomi

Beschrijving

Match Plan heeft Youvia mogen begeleiden bij de verkoop van Klantenvertellen, Kiyoh en Patiëntenvertellen aan het Duitse eKomi. eKomi is Europa’s grootste onafhankelijke leverancier van transactie gebaseerde klantbeoordelingen en product reviews. De overname biedt marktleider Klantenvertellen de kans om nog meer waarde toe te voegen aan hun propositie en helpt om de internationale groeiambities van het bedrijf te versnellen.

Over Klantenvertellen

Marktleider Klantenvertellen biedt met de labels Klantenvertellen, Patiëntenvertellen en Kiyoh bedrijven de mogelijkheid om beoordelingen van consumenten te verzamelen. Op het platform staan meer dan 7 miljoen reviews.

Over eKomi

eKomi the feedback company, is Europa’s eerste en grootste onafhankelijke leverancier van transactie gebaseerde klantbeoordelingen en productreviews. Als wereldwijde Google-partner met meer dan 200 werknemers en met het hoofdkantoor in Berlijn heeft eKomi meer dan 100 miljoen reviews verzameld en gepubliceerd.

Over de deal

Michael Ambros, CEO en oprichter van eKomi (links op de foto): 'Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Olaf Mieras, Directeur van Klantenvertellen. De culturele fit met eKomi is groot en onze investering zal hen helpen om extra groeipotentieel vrij te maken en uit te breiden in de Benelux. Het markeert ook de volgende mijlpaal in de buy-and-build strategie die we vorig jaar samen met Pride Capital hebben gelanceerd'.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het management van Youvia en Klantenvertellen gedurende het gehele verkooptraject succesvol bijgestaan en geadviseerd. Namens Match Plan waren Erik Smidt, Rens Knevels en Lucas Troelstra betrokken als overnameadviseurs.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag