Match Plan Fusies en Overnames - De Groof B.V.

Beschrijving

Match Plan heeft de partners van accountantskantoor De Groof uit Veldhoven succesvol begeleid bij de verkoop van hun 100% aandelenbelang aan accountants- en advieskantoor Accon avm. In december 2018 heeft de overdracht plaatsgevonden.

De Groof is met haar sterke regionale focus al ruim 80 jaar een gevestigde naam voor mkb-ondernemers in de regio Eindhoven. Kwaliteit en betrokkenheid zijn kernwaarden van De Groof en dankzij haar deskundige medewerkers is De Groof in staat om mee te denken met ondernemers. Hierdoor heeft het accountantskantoor met veel van haar klanten een langdurige en persoonlijke klantrelatie opgebouwd.

Dankzij de aansluiting van De Groof bij Accon avm zijn de krachten gebundeld en kan binnen de eigen organisatie gebruik worden gemaakt van elkaars kennis en expertise. Dit zorgt voor nog kortere lijnen, waardoor beide partijen hun relaties nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Match Plan heeft de verkoop van De Groof van begin tot eind begeleid. In eerste instantie zijn we gestart met het identificeren van potentiële kopers. Vervolgens zijn deze benaderd en hebben er kennismakings- en verdiepingsgesprekken plaatsgevonden. In de laatste fase van de transactie heeft Match Plan de aandeelhouders bijgestaan bij de juridische structurering van de transactie, contractonderhandelingen en het vastleggen van de afspraken in verschillende overnamedocumenten.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag