Mazars

Vertrouwen door kwaliteit

Over Mazars
Mazars Deals & Financing is onderscheidend door de hoge kwaliteit van haar dienstverlening, gecombineerd met een praktische en klantgerichte aanpak.

Wat uw ambitie ook is, onze corporate finance adviseurs helpen u bij het initiëren, onderhandelen, structureren en afsluiten van uw financiële transacties. Wij ondersteunen zowel nationale als internationale opererende ondernemingen op het gebied van fusies en overnames. Hierbij begeleiden wij belanghebbenden zoals ondernemers, corporates, managementteams, private equity, participatiemaatschappijen en financierende banken. Samen met u doorlopen wij het gehele traject naar een succesvol resultaat - of dit nu een verkoop, aankoop, fusie of overname betreft.

Praktische en klantgerichte aanpak
Mazars Corporate Finance is onderscheidend door de hoge kwaliteit van haar dienstverlening, gecombineerd met een praktische en klantgerichte aanpak. Onze praktisch ingestelde adviseurs hebben vele transacties begeleid en beschikken over jarenlange transactie-ervaring. Onze adviseurs zijn werkzaam in heel Nederland.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Mazars
  • Zuiderval 60

    7543 EZ Enschede

  • + toon alle adressen

  • Delflandlaan 1

    1062 EA Amsterdam