Moore MKW Corporate Finance

Moore MKW is ontstaan door een samenvoeging van KroeseWevers en Moore MTH. Samen goed voor vele jaren ervaring en onder de Naam Moore MKW actief sinds 2023. We hebben het vizier gericht op de toekomst, tegelijkertijd zijn we stevig geworteld. We vinden het belangrijk om die wortels niet uit het oog te verliezen.

Marinus Meeuwsen, Wim Kroese en Ben Wevers zijn de oprichters van de bedrijven die het nieuwe Moore MKW vormen. De beginletters van hun achternamen vormen de afkorting MKW.

Onze oprichters waren pioniers die met niets zijn begonnen en hun bedrijven door hebben gegeven aan een volgende generatie van goede vakmensen. Inmiddels duurt deze traditie van rentmeesterschap al meer dan 70 jaar en die traditie willen wij voortzetten.

Moore MKW adviseert ondernemers in iedere fase van hun ondernemerschap. Onze specialisten ondersteunen op het gebied van accountancy, belastingen, het optimaliseren en digitaliseren van financiële processen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel, salaris, subsidies en andere ondernemersvraagstukken.

Daarbij maakt het niet uit of de ondernemer zaken doet op Hollandse bodem of internationaal succes nastreeft.

Via ons internationale netwerk Moore staan we in verbinding met maar liefst 30.000 specialisten in meer dan 110 landen. Zo kunnen we ondernemers overal ter wereld snel en vakkundig van dienst zijn.