Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

AenF Partners

AenF Partners is een volledig onafhankelijke fusie- en overnamespecialist

Een overname- of verkooptraject is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Voor alle partijen heeft een dergelijk traject een grote impact op de toekomst (voor zowel het bedrijf als de ondernemer zelf). Daarom is het belangrijk om in zo'n traject door een professionele partner te worden bijgestaan die oog heeft voor de persoonlijke situatie; AenF Partners.

AenF Partners is een volledig onafhankelijke fusie- en overnamespecialist die ondernemers op een praktische en professionele manier adviseert en begeleidt bij het gehele proces van:

  • Koop en verkoop van ondernemingen
  • Management buy-outs en buy-ins
  • Waardebepalingen
  • Het aantrekken van (risicodragend) vermogen
  • (her)Financieringen
  • Prospectussen
  • Aanvullende financiële diensten

Bovengenoemde processen vereisen een gedegen voorbereiding en een professionele uitvoering. De door AenF Partners gehanteerde scherpe tariferingsstructuur stelt haar in staat ook kleinere (MKB) opdrachten succesvol te begeleiden. Het kantoor heeft in de afgelopen jaren vele tientallen transacties succesvol begeleid. In 2010 waren wij bij zo'n 25 succesvolle transacties betrokken. Daarnaast worden enkele medewerkers van AenF Partners op regelmatige basis als deskundige benoemd door rechtbanken en kamers van koophandel voor het maken van waarderingen van ondernemingen.

Gedurende de voorgaande jaren is er veel kennis van diverse branches en een groot netwerk opgebouwd. De partners van AenF Partners zijn specialisten op het gebied van de verkoop/koop van ondernemingen, met een brede kennis, jarenlange ervaring en een groot netwerk. Kortom; alle ingrediënten om voor haar klanten een optimaal resultaat te bereiken.

Algemene gegevens