Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Andersen Tax & Legal

Fiscaal, Juridisch & Corporate Finance advies

Met het Corporate Finance team begeleiden wij (inter)nationale aan -en verkopen van bedrijven waarbij wij naast uitgebreide analyses voor kwalitatieve documentatie zorgen. Nog belangrijker is dat we de markt onderzoeken en de juiste kopers voor bedrijven weten te vinden of precies die ontbrekende schakel voor kopende partijen weten te identificeren. Wij maken hiervoor volop gebruik van het internationale netwerk van Andersen waardoor wij in staat zijn om zowel geschikte Nederlandse als internationale kopers en potentiële overnamekandidaten aan te dragen.

Daarnaast helpen wij bij zowel managementbuy-outs (MBO) als managementbuy-ins (MBI).


Specifieke waarderingsvraagstukken

Redenen voor een waardebepaling kunnen uiteenlopend zijn. Vaak voor de overdracht, verkoop of aankoop van een bedrijf. Maar ook van belang bij geschillen tussen aandeelhouders, wanneer u overweegt uw medewerkers of management te laten participeren in het bedrijf of als u opvolgers al gedeeltelijk mede-eigenaar wilt maken. Ook bij het beoordelen van een bepaalde fiscale structuur is het zaak te weten wat een bedrijf waard is.

Ons Corporate Finance team is gespecialiseerd in waarderingsvraagstukken. Met onafhankelijk en deskundig advies helpen we klanten de juiste financiële strategie te bepalen.


Fiscaal, juridisch & interim
Naast de Corporate Finance services bieden wij ook fiscale-, notariële- en interim diensten aan.

Algemene gegevens

Andersen Tax & Legal
E. info@andersentaxlegal.nl
W. http://www.andersentaxlegal.nl

Barbara Strozzilaan 364
1083 H Amsterdam