Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

BDO (Netherlands)

Intensieve en complete begeleiding bij aan-/verkoop van een onderneming en bedrijfswaardering

BDO Corporate Finance begeleidt ondernemers in koop- en verkooptrajecten, waardebepalingen, financieringen en herstructureringen. Met ca. 25 adviseurs zijn wij een van de grootste corporate finance-kantoren voor het MKB en familiebedrijf. BDO staat voor ondernemerschap, flexibiliteit, betrokkenheid en een no-nonsense benadering.

Met 28 kantoren en ruim 2.150 medewerkers is BDO de 5de accountants- en adviesorganisatie van Nederland.

Bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat niet alleen vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Als adviseur, als accountant of als fiscalist.

Ruim 2.150 professionals richten zich dagelijks op het verhaal achter de vraag van onze klanten en op het bieden van exceptionele service. Relatie en kwaliteit vormen aldus de speerpunten van BDO. Dankzij de persoonlijke, vaak langdurige klantrelaties kan BDO kwaliteit op maat leveren. Omdat mensen tellen.

Algemene gegevens

BDO (Netherlands)
E. acquisitions@bdo.nl
W. http://www.bdo.nl/cf

Winthontlaan 2
3526KV Utrecht