Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Boer & Croon Corporate Finance

Ruim 150 succesvol begeleide deals in de afgelopen 10 jaar

Boer & Croon Corporate Finance begeleidt opdrachtgevers bij de services fusies & overnames, waardebepalingen, financieringen of andere aspecten van corporate finance. Onze betrokkenheid en focus op resultaat heeft ons groot gemaakt in de Benelux, met ruim 150 succesvol begeleide deals in de afgelopen 10 jaar.

Overnames zijn voor ondernemers en bestuurders veelal eenmalige transacties, maar altijd strategisch en persoonlijk van groot belang. De verkoop van de onderneming of een bedrijfsonderdeel, de aankoop van een ander bedrijf of een fusie.

De ondernemende specialisten van Boer & Croon Corporate Finance beschikken over de kennis, ervaring en motivatie om zo’n ingrijpend en complex traject van begin tot eind succesvol te begeleiden. Dat succes bestaat eruit dat we een optimale uitkomst voor onze opdrachtgever realiseren.

Internationaal netwerk
Daarnaast zijn wij onderdeel van Clairfield International, dat met 28 vestigingen in 20 landen actief is. Clairfield International staat al jaren in de top 15 in de wereldwijde ranking van Thomson Reuters van beste en succesvolste specialisten.

Algemene gegevens

Boer & Croon Corporate Finance
E. contact@bccf.nl
W. http://www.bccf.nl

Piet Heinkade 95A
1019GM Amsterdam