Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

BusinessPartners

No cure no pay

BusinessPartners is een team van ervaren bedrijfsmakelaars die door heel Nederland zijn gevestigd. Naast het uitvoeren van een markt gerelateerde bedrijfswaardering bemiddelt BusinessPartners bij de verkoop van uw onderneming of uw patent op No Cure No Pay-basis.

BusinessPartners (sinds 2000) is een gekende corporate finance organisatie bestaande uit ervaren intermediairs die door geheel Nederland opereren op de MKB-bedrijvenmarkt als adviseur bij bedrijfsovernames. Dus altijd een ervaren en betrouwbare bedrijfsmakelaar als uw 'BusinessPartner' bij u in de regio.

BusinessPartners maakt het verschil als u uw bedrijf succesvol wilt verkopen of een onderneming wil overnemen. Wij loodsen u door het proces van de verkoop van uw bedrijf, van bedrijfswaardering tot de bedrijfsoverdracht bij de notaris. Het vinden van een koper voor uw patent en de vermarkting  is een vak op zich.

De voorgenomen bedrijfsovername of het onderbrengen van uw octrooi wordt in de grootst mogelijke vertrouwelijkheid uitgevoerd.

De bedrijvenbank van BusinessPartners bevat een krachtige (dagelijks groeiende) database met kopers en verkopers, intermediairs, corporate finance, investeerders en participanten. Naast het uitvoeren van een markt gerelateerde bedrijfswaardering bemiddelt BusinessPartners bij de verkoop van uw onderneming of van uw patent op No Cure No Pay-basis.

BusinessPartners heeft tientallen referenties van tevreden ondernemers.

Algemene gegevens