Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

BuyInside

Bedrijfsopvolging via een management buy-in! Vraag de MBI-specialisten van BuyInside naar uw mogelijkheden

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

BuyInside is een gespecialiseerde intermediair en bedrijfsovernameadviseur. Als enige partij in Nederland richt BuyInside zich volledig op bedrijfsopvolging via een externe opvolger, een zogenaamde management buy-in (MBI).


Sinds haar oprichting in 2007 heeft BuyInside zich gespecialiseerd in opvolging door middel van MBI. Vanuit een focus op acquisitie zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét keurmerk in de markt als het gaat om opvolging door een opvolger van buiten het bedrijf. Vanuit deze expertise heeft BuyInside zich verder ontwikkeld en begeleiden onze specialisten inmiddels ook ondernemers die hun bedrijf graag willen verkopen aan de juiste opvolger. Een opvolger die niet aanwezig is binnen het bedrijf of de familie.


Voor een professionele begeleiding van uw opvolgingstraject, koop of verkoop, bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Algemene gegevens