Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

CIC

CIC is de fusie- en overnamespecialist gericht op ICT, telecom en online markten

CIC Corporate Integration Consultants is een fusie- en overnamespecialist gericht op ICT, telecom en online markten. Onze onafhankelijke organisatie bestaat uit ervaren management consultants, interim managers en corporate finance-specialisten.

Onze M&A-dienstverlening heeft een duidelijke focus op ICT-gedreven markten. Wij hebben in deze markten vele verkoop- en koopmandaten uitgevoerd in de Benelux van kleinere en middelgrote ondernemingen.

CIC analyseert voortdurend de ontwikkelingen in de markt. Op basis van deze analyse bieden wij een geïntegreerd dienstenpakket, afgestemd op de specifieke eisen van onze klanten. CIC heeft ervaring in infrastructuur, managed- en cloud services, IT- en softwaredistributie, applicatie ontwikkelingsdiensten, Independent Software Vendor (ISV) en online marketing/ e-commerce.

CIC beschikt over een uniek relatienetwerk, zowel in de ICT-wereld, in de wereld van institutionele investeerders, als bij private investeerders. Wij zijn hierdoor in staat om onze relaties op cruciale momenten in contact te brengen met strategische partijen die de waarde van hun onderneming of hun marktpositie een 'up lift' kunnen geven.