Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Company Brokers

Succesvolle bedrijfsovernames tegen No Cure No Pay

Company Brokers is een landelijk werkende bedrijfsovername-specialist. Betrouwbaarheid en daadkracht typeren de dienstverlening. Company Brokers wordt gevormd door professionele (daartoe opgeleide) makelaars, ondersteund door een secretariaat, juristen, accountants en fiscalisten. Geen ingewikkelde rapporten, maar alle actie gericht op het succes!


Beste deal
Company Brokers is specialist met een grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop, fusies en participatie van en in bedrijven. De belangrijkste bijdrage die Company Brokers u kan bieden (vaak op korte termijn), is niet alleen het aandragen van één of meerdere serieuze partijen waarmee u eventueel tot zaken kunt komen, maar u ook echt helpt om de 'beste deal' te doen. Company Brokers brengt actief partijen, met hun adviseurs zoals accountants en juristen, tot elkaar en daar ligt de grote kracht!


Grote ervaring
Company Brokers geeft met een discrete, persoonlijke aanpak vele verrassende mogelijkheden en is een essentiële toegevoegde waarde in het overnameproces. Company Brokers richt zich op ondernemingen variërend van één tot tientallen of honderden werknemers, en heeft ervaring in alle branches. Door de grote ervaring is succes verzekerd, vraag de referenties. Company Brokers is professioneel, discreet, slagvaardig en lid van de branche-organisatie BOBB.

Algemene gegevens

Company Brokers
E. informatie@combrok.nl
W. http://www.combrok.nl/

Weide 5 (Papland)
4206 CH Gorinchem