Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Conatum Tassos Bedrijfsadvies

Bedrijfsoverdacht, waardering, advies en financiering

Verkoop of aankoop van een onderneming is een zeer complex traject waarbij zeer veel deskundigheid vereist is. Dit proces vraagt begeleiding van adviseurs die de gehele materie kunnen overzien. Daar waar nodig moet in overleg met de verkoper of de koper aanvullende specifieke expertise ingeschakeld kunnen worden.

Conatum Tassos Bedrijfsadvies begeleidt het gehele traject vanaf het eerste gesprek tot en met de uiteindelijke transactie. Soms zelfs ook daarna tijdens de integratie.
Daardoor beschikt u tijdens het gehele traject over één aanspreekpunt. We overzien de materie en schakelen daar waar nodig andere specialisten in. Als het er ‘hard’ aan toe gaat halen we voor u de kastanjes uit het vuur. Uw belang is daarbij ons belang.

Een bedrijfsoverdracht is een zeer intensief traject. We betrekken onze klanten zeer nauwgezet bij dit traject en stellen hen gaandeweg op de hoogte van alle mogelijke details en ontwikkelingen.
Voor veel mensen is een bedrijfsoverdracht een “once in a lifetime” aangelegenheid en dan zoek je natuurlijk de beste begeleiding.

Conatum Tassos Bedrijfsadvies beschikt over de kennis en ervaring om het gehele traject te begeleiden.
De markt is ondoorzichtig en verkopers en kopers treffen elkaar maar moeilijk. Conatum Tassos Bedrijfsadvies heeft een groot netwerk en is daardoor in staat om de markt in kaart te brengen en kopers en verkopers bij elkaar te brengen.

Het maken van een betrouwbare waardebepaling mag een van de USP’s van Conatum Tassos Bedrijfsadvies genoemd worden. Conatum Tassos Bedrijfsadvies begeleidt sinds 1999 elk jaar tientallen bedrijfsoverdrachten in diverse sectoren.

Algemene gegevens

Conatum Tassos Bedrijfsadvies
E. info@conatum.nl
W. http://www.conatum.nl

Gelissendomein 8
6229 G Maastricht