Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Corporate Finance Zuid

Specialist in waarderingsvraagstukken, bedrijfsoverdrachtbegeleiding en financieringsvraagstukken

Corporate Finance Zuid is een complete organisatie, die zich richt op begeleiding van ondernemers op een zeer breed gebied. Deskundigheid en kennis zijn onze sleutelwoorden, waarbij wij in Nederland en Spanje vele tevreden opdrachtgevers kennen.

Corporate Finance Zuid ondersteunt en begeleidt ondernemers, ondernemingen, intermediairs en overheidsinstanties op het gebied van (organisatie- en businessplanning)advies, bedrijfsoverdrachten en fusiebegeleiding, bedrijfswaarderingsvraagstukken, financieringen en corporate recovery. Op basis van onze langdurige ervaring, verschillende disciplines en deskundigheid van onze partners, voeren wij opdrachten systematisch en objectief uit.


De deskundigheid volgt uit de verschillende (voormalige)werkgebieden, waaronder fiscale-, bedrijfseconomische- en bancaire wereld. Een advies, bedrijfsoverdracht, herstructurering of waardering is immers nooit standaard en verdient bijzondere aandacht.


Corporate Finance Zuid werkt zowel nationaal als internationaal (met nadruk op Spanje). Door deze diversificatie is het interessant voor kopende partijen en investeerders op de specifieke kopersmarkt (Spaanse) ondernemingen ofwel delen hiervan over te nemen. Een anders specifieke markt betreft de hospitalitymarkt, waar wij in het zuiden van Nederland middels onze afdeling Horeca Advies Zuid marktleider zijn in het waarderen en de begeleiding van bedrijfsoverdrachten in deze branche.

Algemene gegevens

Corporate Finance Zuid
E. info@cfzuid.nl
W. http://www.cfzuid.nl

Weert 13
6222PG Maastricht