Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

De Beemd Corporate Finance

Heldere antwoorden bij financiële vraagstukken

De Beemd Corporate Finance beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in de begeleiding van bedrijfsoverdrachten en kan ondernemers hierbij integraal, multidisciplinair advies aanbieden. 

Of het nu gaat om de bedrijfsoverdracht binnen de familie, de verkoop van uw onderneming aan een medewerker of aan een externe partij, de overname van een onderneming of de waardering van de aandelen van uw onderneming, wij beschikken over de juiste kennis en ervaring en kennen de aanpak. Ook hebben we meer dan 30 jaar ervaring met financieringsvraagstukken en begeleiden investeringsprojecten. Dit kan een bancaire financiering zijn maar we beschikken ook over een netwerk met investeerders die wellicht door middel van participatie of financiering een rol kunnen spelen in uw investeringsvraagstuk.

Via onze strategische partner Govers Accountants / Adviseurs zijn we aangesloten bij het internationale samenwerkingsverband UHY en werken we ook voor veel internationaal opererende bedrijven. UHY is een hecht samenwerkingsverband van 270 zelfstandige kantoren in 86 landen.

De Beemd Corporate Finance:

  • meer dan 30 jaar ervaring in Corporate Finance;
  • vele aan- en verkooptrajecten, financieringsvraagstukken en investeringsprojecten begeleid;
  • een uitgebreid internationaal netwerk van investeerders, corporate finance kantoren, financiers en banken;
  • focus op high-tech, automotive, bouw en maakindustrie.

Algemene gegevens

De Beemd Corporate Finance
E. corporatefinance@debeemd.com
W. http://www.debeemd.com

Beemdstraat 25
5653MA Eindhoven