Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

De Hooge Waerder Corporate Finance

Uw specialist in bedrijfsovernames en creatieve financieringsoplossingen

De Hooge Waerder Corporate Finance is uw specialist bij bedrijfsovernames en -overdrachten. Bij dergelijke trajecten spelen naast juridische, fiscale en financiële aspecten vooral ook emotionele aspecten en rol. Onze adviseurs zijn uw vaste aanspreekpunt voor al deze aspecten gedurende het gehele overnametraject. 

De Hooge Waerder Corporate Finance maakt deel uit van een full service accountantskantoor actief in het MKB in Noord-Holland. Wij ondersteunen ondernemers bij alle werkzaamheden en beslissingen op economisch gebied zowel administratief, fiscaal, juridisch als bedrijfseconomisch. De Hooge Waerder heeft vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard en Haarlem. De afdeling Corporate Finance is op al deze vestigingen vertegenwoordigd.

De Hooge Waerder Corporate Finance houdt zich bezig met complexe vraagstukken zoals overnamebegeleiding (zowel aan- als verkoop), bedrijfswaarderingen, haalbaarheidsonderzoeken, managementbegeleiding, startersbegeleiding, financieringsvraagstukken en recovery. De adviseurs van De Hooge Waerder Corporate Finance hebben het inlevingsvermogen, de kennis en de ervaring om complexe zaken begrijpelijk te maken.

Binnen ons team van adviseurs zijn een aantal medewerkers gecertificeerd Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en als gecertificeerd adviseur aangesloten bij de beroepsorganisatie voor specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB). Daarnaast zijn wij ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).

Algemene gegevens