Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

DRV Corporate Finance

Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland

Volledig toegewijd team van adviseurs met een brede achtergrond, gespecialiseerd in bedrijfsovernames, -waardering en financieringen van (familie)bedrijven in de mid-market.

DRV Corporate Finance is een van de grotere fusie-, overname- en financieringsspecialisten in Zuidwest-Nederland. Het team werd ruim 10 jaar geleden samengesteld met ervaren professionals met een brede achtergrond. Samen begeleiden zij 50 transacties per jaar, de meeste met een waarde tussen de 2 en 50 miljoen euro.

De adviseurs zijn sterk in het vinden van creatieve oplossingen in complexe processen. Ze begeleiden het traject van a tot z, geven aan waarover nagedacht moet worden en activeren iedereen die een rol speelt. Dat doen ze vanuit een sterke persoonlijke betrokkenheid en met een nuchtere kijk op zaken. Waar wenselijk maken de adviseurs gebruik van een waardevol netwerk van banken, participatiemaatschappijen en informal investors in binnen- en buitenland.

DRV Corporate Finance is een zelfstandig onderdeel van DRV Accountants & Adviseurs, dat zich met 400 medewerkers vanuit 11 vestigingen in Zuidwest-Nederland inzet voor ondernemers in het MKB.

Algemene gegevens

DRV Corporate Finance
E. rotterdam@drv.nl
W. http://www.drvcf.nl

Hoofdweg 52
3067GH Rotterdam