Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Factor Bedrijfsovernames

Factor Bedrijfsovernames, de factor van betekenis voor bedrijfsovernames binnen het MKB!

Factor Bedrijfsovernames is een onafhankelijk landelijk opererende fusie- en overnamespecialist, gericht op het midden- en kleinbedrijf. De partners van Factor Bedrijfsovernames hebben brede ervaring op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, buy in- en buy out-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten.

Factor Bedrijfsovernames werkt als gespecialiseerd fusie- en overnamekantoor voor private ondernemingen, ondernemende managers, participatiemaatschappijen, publieke instellingen en managementteams en treedt daarbij op als adviseur van kopende of verkopende partij. Factor Bedrijfsovernames biedt haar diensten aan vanuit de locaties Almelo (hoofdvestiging), Enschede en Deventer.

Onze werkwijze laat zich kort samenvatten door onze kernwaarden:

  • Deskundigheid
  • Actieve benadering
  • Transactiegerichtheid
  • Sectorbrede dealervaring
  • Duidelijke prijsstelling
  • Geen sluitingstijden

 
De kracht van onze onafhankelijke dienstverlening ligt in het actief begeleiden van de aankoop of verkoop van een onderneming binnen het MKB. Bij de aankoop of verkoop van een onderneming krijgt u te maken met onder andere financiële, organisatorische en emotionele aspecten. Factor Bedrijfsovernames kent het proces in al haar facetten en beheerst het ambacht van de bedrijfsovername. Wij kennen de valkuilen maar ook de (on)mogelijkheden van een bedrijfsovername.

Algemene gegevens