Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Financieel Bedrijfsmanagement

Advies met karakter ook in de begeleiding van bedrijfsoverdrachten

FBM is een onafhankelijk bedrijfsadviesbureau dat financiële diensten aanbiedt op het gebied van financiering, fusies, bedrijfsovernames, bedrijfswaarderingen, financieel management en herstructurering. We zijn opgericht in 1990 en adviseren sindsdien al meer dan 500 klanten actief vanuit Nieuwegein met 12 medewerkers.

Als ondernemer bent u eigenwijs, en dat zijn wij ook. Zo geloven we niet in aan- en verkoop van ondernemingen als een doel op zich, maar werken we aan bedrijfsovernames die strategisch verantwoord zijn. 1 + 1 moet bij ons en u altijd 3 zijn. Het is een optelsom die rekenkundig niet klopt, maar waar we wel in geloven.

 

Een bedrijf overnemen of verkopen doe je niet van de ene op de andere dag. Dat geldt ook voor bedrijfsopvolging. Zo is de verkoop van uw bedrijf een proces van vaak vele jaren waar u zich goed op moet voorbereiden. Hoe richt u uw bedrijf bijvoorbeeld in zodat optimale waardecreatie ontstaat? FBM helpt u graag met het formuleren van de antwoorden, met de waardebepaling van de onderneming, en met het managen van het hele aan- en verkoopproces. Hiervoor geldt dat een goede voorbereiding altijd veel meer is dan het halve werk.

Algemene gegevens

Financieel Bedrijfsmanagement
E. info@fbm.nl
W. http://www.fbm.nl

Rond het Fort 42
3437AE Nieuwegein