Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

FSV Corporate Finance

Al ruim 60 jaar ervaring in corporate finance

FSV Corporate Finance begeleidt en ondersteunt opdrachtgevers bij verkoop en aankoop van ondernemingen, financieringen, waardebepalingen, management buy-ins en management buy-outs. Daarnaast is FSV Corporate Finance gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemingen in 'zwaar weer'.

De onafhankelijke professionals van FSV Corporate Finance hebben ruim 60 jaar ervaring (met honderden succesvol afgeronde opdrachten) op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen en alles wat daarmee samenhangt. FSV Corporate Finance beschikt over een internationaal netwerk, waardoor wij u ook bij grensoverschrijdende transacties uitstekend van dienst kunnen zijn.

Geurt Hogenbirk AA RAB RV, directeur FSV Corporate Finance is als Register Valuator de financieel specialist met een grondige kennis en expertise op het gebied van waardebepaling en financieringen (business valuation).

FSV Corporate Finance fungeert eveneens graag als spin in het web bij begeleiden van haar cliënten naar een verantwoord krediet. We zijn uitstekend thuis in de wereld van crowdfunding en andere alternatieve financieringsvormen. We zijn goed op de hoogte van de eisen en richtlijnen die de diverse financierders stellen.

FSV Corporate Finance is aangesloten bij Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en de Dutch Corporate Finance Association (DCFA).

Algemene gegevens

FSV Corporate Finance
E. info@fsvcf.nl
W. http://www.fsvcf.nl

Hogeweg 43
5301LJ Zaltbommel