Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

JBR

Specialist in bedrijfswaarderingen

JBR houdt zich bezig met het begeleiden van aankoop- en verkooptransacties, het waarderen van ondernemingen en activiteiten en het aantrekken van risicodragend en vreemd vermogen. Bij waarderen doen wij dat op een onafhankelijke wijze, op basis van een resultaatonafhankelijke vergoedingsstructuur, oftewel onze vergoedingsstructuur is gebaseerd op het principe van 'uren maal tarief' dan wel vooraf overeengekomen.

Onze onafhankelijkheid als adviseur staat bij ons hoog in het vaandel. Wij blijven de 'waarom' vraag stellen, niet alleen aan onze opdrachtgevers, maar ook aan onszelf bij de uitvoering van onze opdracht. Omdat een goede waardering staat of valt met een helder en onderbouwd beeld van de toekomst, dient dat beeld gebaseerd te zijn op interactie tussen de partijen en begrijpelijk te zijn voor alle betrokkenen.

Op deze wijze hebben wij een trouwe groep van opdrachtgevers als ambassadeurs om ons heen verzameld die onze onafhankelijkheid weten te waarderen en een langetermijnrelatie met ons bureau zijn aangegaan.

Algemene gegevens