Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

KroeseWevers

Corporate Finance

De ervaren adviseurs van KroeseWevers Corporate Finance begeleiden ondernemers op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, MBI- en MBO-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten.  Lokaal in de regio, tot nationaal en internationaal.

KroeseWevers Corporate Finance maakt onderdeel uit van KroeseWevers, een adviesorganisatie gevestigd in Noord- en Oost-Nederland. Met ruim 275 accountants, fiscalisten en adviseurs leveren we u een unieke mix van kennis en kunde. Door onze multidisciplinaire dienstverlening kunnen we u altijd voorzien van een team dat perfect aansluit bij uw onderneming.

KroeseWevers is aangesloten bij Nexia, het internationale netwerk van circa 600 advieskantoren verspreid over 100 landen. Dit internationale netwerk is een belangrijke tool, nu blijkt dat transacties steeds vaker binnen een internationaal speelveld tot stand komen.

Onze adviseurs met langjarige ervaring in overname trajecten, begeleiden het volledige traject van aan- en/of verkoop. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV), hét kennisinstituut voor het waarderen van ondernemingen. Tevens is KroeseWevers Corporate Finance geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP).


We onderhouden goede contacten met de belangrijkste financiële partijen in Nederland.