Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

LL&P Advocaten

'Cijfers zijn ook letters' , voor betrokkenheid en juridische ondersteuning bij bedrijfsovernames en participaties

Wat heeft LL&P Advocaten ondernemers te bieden?

LL&P Advocaten is er voor ondernemers en bedrijven die een betrokken en deskundige partner zoeken bij overname- en participatietrajecten. 

Wij hebben een sterk track record opgebouwd bij bedrijfsovernames, participaties en fusies in de regio en Oost-Nederland. We opereren low key, accentueren liever de belangen van onze klanten dan ons kantoor en geven al onze contactpersonen rechtstreeks en zonder ruis en schijven, toegang tot onze expertise. We krijgen dan ook steeds meer opdrachten vanuit ons tevreden netwerk dat LL&P Advocaten verder aanbeveelt. Want in de regio geldt: ‘good news travels fast…..’.

'Advocaten voor ondernemers' 

Veel ondernemers kiezen bewust voor LL&P Advocaten als goed regionaal alternatief. Wij hebben een voorliefde voor de nuchtere stijl van ondernemen op de Veluwe en in Oost-Nederland, spreken de taal en kennen de gebruiken. LL&P Advocaten werkt snel en effectief, pragmatisch en resultaatgericht. Niet voor niets luidt ons motto: ‘Advocaten voor ondernemers’.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 055-3031950 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ons ook een email sturen naar info@llplaw.nl.

Algemene gegevens

LL&P Advocaten
E. info@llplaw.nl
W. https://llplaw.nl/

Laan van Spitsbergen  150
7336 AX Apeldoorn