Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Match Plan Corporate Finance

Bedrijfsoverdrachten, bedrijfswaarderingen en financieringen

Match Plan Corporate Finance: betrokken adviseur voor bedrijfsoverdrachten, bedrijfswaarderingen en financieringen.

Match Plan Corporate Finance is sinds 1991 een landelijk opererend advieskantoor op het gebied van: fusies, overnames, bedrijfsverkoop, waardebepaling, financieringen, opvolgingsvraagstukken, management buy-outs en management buy-ins. In de afgelopen 25 jaar is Match Plan uitgegroeid tot een middelgrote overnamespecialist voor het MKB en familiebedrijf.

Match Plan begeleidt, vanuit haar hoofdkantoor in Den Haag, jaarlijks ongeveer 30 overnametransacties. Het team van Match Plan bestaat uit 10 gedreven en ervaren specialisten waaronder twee Register Valuators, bancaire specialisten en een ondernemingsrechtjurist. Daarnaast heeft Match Plan partnerships met een negental middelgrote accountantskantoren in Nederland, waarvoor men de corporate finance werkzaamheden uitvoert.

Match Plan begeleidt klanten op een professionele en deskundige manier bij het volledige overname- en verkooptraject. De sterke persoonlijke en zakelijke betrokkenheid van Match Plan staat aan de basis van onze dienstverlening en draagt voor een belangrijk deel bij aan het succesvol afronden van opdrachten. Wij geloven dat naast kwaliteit, professionaliteit, intensieve betrokkenheid en vertrouwen de sleutels tot succes zijn.

Kernpunten dienstverlening:

  • Slagingskans van meer dan 95%  op onze opdrachten;
  • Groot en divers netwerk;
  • Alle expertise onder één dak;
  • Vast aanspreekpunt;
  • Onafhankelijkheid van derde partijen;
  • Specialist in transacties tussen de € 1,0 en € 30,0 miljoen euro;
  • Competitieve fee structuur waardoor Match Plan meedenkt en meedeelt in het risico.

Algemene gegevens

Match Plan Corporate Finance
E. info@matchplan.nl
W. http://www.matchplan.nl

Nassau Ouwerkerkstraat 3
2596CC Den Haag