Hulp nodig bij het vinden van een passende adviseur?  Bel 020 303 87 30

Taurus Corporate Finance

Specialist in fusies, overname & waardering MKB

Taurus Corporate Finance is dé specialist voor bedrijfsovernames, -financieringen en -waarderingen. We onderscheiden ons door de combinatie van expertise en uitgebreide ervaring op de bovenstaande vlakken van corporate finance. Taurus Corporate Finance wordt gewaardeerd door haar klanten door de betrokkenheid, ervaring en kennis.

Corporate Finance-deals gaan over de waarde van een onderneming en de financierbaarheid van de kasstromen. Taurus kan door de samenwerking tussen Drs. Djuri Jámbor RA RV als register valuator en Mark Eenink MBA met zijn (internationale) bancaire ervaring als geen ander deze trajecten begeleiden.

In-house zijn diverse disciplines beschikbaar, zoals een jurist en fiscalist, waardoor ook in de voorbereiding een efficiënte route kan worden gekozen. De uitgebreide ervaring van de medewerkers garanderen een snel en soepel proces. Taurus Corporate Finance combineert de betrokkenheid van een kleiner kantoor met de kennis en ervaring van grote kantoren. Hierdoor zijn we een gewaardeerde steun voor ondernemers in het MKB.

Algemene gegevens

Taurus Corporate Finance
E. info@taurus.nl
W. http://www.taurus.nl

Bergweidijk 26a
7418AA Deventer