Taurus Corporate Finance - Gam Bakker

Beschrijving

Gam Bakker is een snel groeiend familiebedrijf, gespecialiseerd in geconditioneerd transport en geconditioneerde warehousing uit Noord-Holland.

Met circa 50 rijdende combinaties, 20.000 m2 warehouse, ruim 100 personeelsleden en logistieke activiteiten op Engeland, Duitsland en Frankrijk, is Gam Bakker een middelgrote gespecialiseerde logistieke dienstverlener.

Gam Bakker heeft samen met een aantal logistieke partners het initiatief genomen voor de realisatie van een grootschalige, integrale duurzame op- en overslaghaven op het strategisch gelegen bedrijventerrein “HoogTij”. “HoogTij” is gelegen aan het Noordzeekanaal in het grootstedelijk gebied rondom Amsterdam/Zaandam.

Gam Bakker realiseert hier een nieuw, duurzaam en geconditioneerd warehouse van 10.000 m2. Daarnaast heeft Gam Bakker een optie op grond voor de realisatie van nog eens 10.000 m2 warehouse met het oog op toekomstige groei.

Taurus heeft de familie Bakker begeleid met de forse groei door een optimale financieringsstructuur te realiseren in samenwerking met ABN AMRO, sector Transport & Logistiek.

Taurus Corporate Finance
  • Bergweidijk 22

    7418 AA Deventer