Van den Herik & Verhulst Advocaten

Hoogwaardig juridisch advies, sectorkennis en jarenlange ervaring


Over ons

Van den Herik & Verhulst is een Rotterdams kantoor, gespecialiseerd in (cross border) fusies, overnames en joint ventures met een transactiewaarde tot circa EUR 50.000.000,--. Onze advocaten hebben een uitgebreid track record en werken voor kopers, verkopers, private equity partijen, (informal) investors, de target, het management of overige stakeholders.

Elke transactie heeft bijzondere belangen. Die brengen wij in kaart en die houden wij altijd in het oog. Daarbij beseffen wij dat een verkoper andere belangen heeft dan een koper en dat een minderheidsaandeelhouder andere belangen heeft dan een meerderheidsaandeelhouder. Wij realiseren ons tevens dat partijen ook een gezamenlijk belang hebben: de totstandkoming van de transactie.

Een praktische oplossing én een goede juridische afweging zijn essentieel voor de totstandkoming van een succesvolle transactie. Wij houden daar altijd rekening mee. Hoofdzaken worden van bijzaken onderscheiden en wij hebben oog voor belangrijke details.

De expertise van onze advocaten strekt zich uit tot elke fase van een transactie: van informatiememorandum, geheimhoudingsverklaringen, biedingsbrieven, intentieverklaringen en due diligence onderzoek, tot transactiemanagement en onderhandelingen over de transactiedocumentatie.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1936

Aantal adviseurs:

21

Dienstverlening:

Contractsonderhandelingen en transactiemanagement, Transactiedocumentatie, Afwikkelen post closing geschillen, Due diligence, Geschillen afgebroken onderhandelingen, Afwikkelen post closing geschillen, Juridisch advies, Medezeggenschap, Recovery

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Van den Herik & Verhulst Advocaten

location-icon Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Referenties

Thio Pharma

Verkoop

01-11-2019

Gezondheidszorg & farmacie

E. van Wijk Group

Aankoop

01-07-2019

Automotive, transport & logistiek

Certus Port Automation B.V.

Verkoop

09-01-2019

IT, online & e-commerce

Aangesloten bij Brookz sinds 29 januari 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Wilhelminaplein 16

3072 DE Rotterdam