Van Herwijnen Kreston

Uw specialist bij fusies, overnames en waarderingen


Over ons

Van Herwijnen Kreston heeft speciaal voor díe ondernemers die grip willen houden of krijgen op hun toekomst de afdeling Overnames en Waarderingen. Samen brengen wij je positie in de markt in kaart en identificeren we de onderdelen van jouw bedrijfsvoering waarmee je waarde toevoegt aan je onderneming. Zo ontstaat inzicht ter voorbereiding op aan- of verkoop.

Expertise
Wij begeleiden het proces van aan- en verkoop van ondernemingen van begin tot eind. Onze specialisten hebben verstand van zowel de bedrijfseconomische, fiscale als juridische aspecten van een transactieproces. Onze adviseurs zijn aangesloten bij de beroepsorganisaties van hun specialisme (RB, NBA, NIRV en EACVA). En internationaal kunnen wij altijd gebruik maken van Kreston International, het wereldwijde netwerk van onafhankelijke accountantskantoren.

Knowing  You
Van Herwijnen Kreston, gevestigd in de Betuwe, is al 35 jaar een vertrouwenspartner voor zijn klanten. Uniek aan onze dienstverlening is ons diverse aanbod aan specialisaties; van accountancy en strategisch bedrijfsadvies, fiscaal advies, administratieve dienstverlening tot overnames en waarderingen. Met al deze specialisaties onder één dak bieden wij onze klanten een totaalpakket. Door dagelijks persoonlijk contact met onze klant weten wij wat er bij hem speelt, op zakelijk gebied maar vaak ook privé. Hierdoor kunnen wij altijd snel inspelen op kansen en ontwikkelingen en de klant zoveel mogelijk ontzorgen.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1982

Aantal adviseurs:

4

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch Advies, Recovery

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Van Herwijnen Kreston

location-icon Stephensonstraat 19
4004 JA Tiel

Aangesloten bij Brookz sinds 22 juni 2014

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

1

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

0

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Stephensonstraat 19

4004 JA Tiel