Witlox VCS Corporate Services

Witlox VCS Corporate Services onderneemt samen met u!


Over ons

Witlox VCS Corporate Services is een adviesorganisatie die ondernemers en management van ondernemingen adviseert op diverse vlakken die van belang zijn om ondernemerschap op een optimale wijze uit te nutten en tijdig die stappen te zetten die wenselijk of noodzakelijk zijn.

Kruispunt
Mede als gevolg van economische en demografische ontwikkelingen, die steeds sneller gaan en vaak grotere gevolgen hebben, staan ondernemers en het management van ondernemingen regelmatig voor een kruispunt en dient een keuze gemaakt te worden. Zo'n keuze heeft veelal grote (financiële) gevolgen voor de ondernemer en onderneming. Wij begeleiden u bij het nemen van dergelijke beslissingen en brengen de gevolgen hiervan voor u in kaart.

Alle facetten overnameproces
Zowel op (bedrijfs)economisch als juridisch vlak begeleiden onze specialisten u bij overnames, participaties en (her)financieringen. Onze corporate finance-specialisten adviseren u bij aan- en verkooptrajecten, financieringsvraagstukken en kunnen desgevraagd uw onderneming waarderen. Op juridisch vlak worden de ondernemer en de onderneming bijgestaan bij alle facetten van het ondernemen welke juridisch van aard zijn.

Brede bedding
Door de brede bedding van specialisaties bij Witlox VCS Corporate Services wordt de ondernemer gespecialiseerd geadviseerd waarbij de volledige scope op de onderneming altijd in beeld blijft.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1992

Aantal adviseurs:

3

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies, Recovery, Strategische advisering

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Witlox VCS Corporate Services

location-icon Fellenoordstraat 72
4811 TJ Breda

Aangesloten bij Brookz sinds 05 maart 2013

Contactpersonen

contact-img

Bart van den Brule

phone-icon+31620668966 email-icon[email protected]
contact-img

Laureen van der Horst

phone-icon+31624495467 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Fellenoordstraat 72

4811 TJ Breda