Allround MBI-kandidaat zoekt productie/handelsonderneming

Bedrijven die toegevoegde waarde leveren
De voorkeur gaat uit naar wat grotere bedrijven, voornamelijk actief in de B2B-markt. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 5.000.000
tot: € 20.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28995

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Deze partij is op zoek naar een bedrijf dat reeds een bewezen track-record heeft en voldoende potentiële kansen biedt zodat de organisatie in de toekomst verder uitgebouwd kan worden.

Voorkeur
Hierbij gaat de voorkeur uit naar wat grotere bedrijven (voornamelijk B2B) met een omzet vanaf circa 5 à 10 miljoen euro en meer dan 15 werknemers (indicatief). De onderneming mag zowel nationaal als internationaal opereren. De gezochte locatie van de onderneming betreft Zuid-, West- of Midden-Nederland.

Toegevoegde waarde
Daarnaast is de partij op zoek naar bedrijven die toegevoegde waarde leveren (bewerking/productie) en/of handelsbedrijven met een groei-/verbeterpotentieel.

Dealstructuren
De zoekende partij staat open voor diverse dealstructuren. Zo is het voor onze klant een optie om eerst als directeur te fungeren binnen de onderneming om vervolgens later in te stappen middels een aandelenbelang. Daarnaast behoort het aankopen van een minderheidsbelang ook tot de mogelijkheden, waarna in een later stadium het belang uitgebouwd kan worden.

Fonds
Tenslotte heeft de zoekende partij een goede relatie met een familiefonds dat breed georiënteerd is, welke gezamenlijk met onze MBI-kandidaat op kan treden als mogelijke koper.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!