Zoekt IT-onderneming om te laten groeien

Gezocht wordt naar een onderneming die een onderscheidende propositie en een sterk innoverend potentieel. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 10.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#23324

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Ik ben op zoek naar een onderneming die een onderscheidende propositie en een sterk innoverend potentieel in zich heeft. Bij voorkeur genereert de onderneming al omzet maar hoeft niet per se cashflow positief te zijn. De onderneming is actief in de internet technologie met tussen de 5 en 50 medewerkers. 

Profiel koper
De afgelopen 5 jaar heb ik een onderneming opgezet en deze van 0 tot 4 miljoen euro omzet gebracht. Na een succesvolle exit heb ik nu mijn handen vrij voor een nieuw avontuur. 

Mijn kracht en ambitie liggen in commercie en finance en wil dit graag toevoegen aan een bestaande onderneming. Daarnaast heb ik ervaring met het aansturen van een team als algemeen directeur. Ben jij wel goed in het ontwikkelen van een (software) product maar krijg je weinig energie van het aan de man brengen? Ik sluit me als partner graag aan om gezamenlijk te gaan groeien!  

AenF Partners

Kantoor uitgelicht

AenF Partners is een praktisch, ondernemend en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor gevestigd in Utrecht. Jaarlijks brengen wij met een optimale prijs / kwaliteit verhouding zo’n 30 overname transacties tot een succesvol einde. Zowel aan koop als aan verkoop zijde. In de afgelopen jaren hebben wij in vele branches ondernemers en ondernemingen succesvol mogen begeleiden.

Graag maken wij vrijblijvend kennis om toe te lichten hoe wij ook uw traject op een professionele manier succesvol kunnen adviseren.