Commerciële ondernemer met groei-ervaring

Zoekt IT-onderneming om te laten groeien


Beschrijving

Ik ben op zoek naar een onderneming die een onderscheidende propositie en een sterk innoverend potentieel in zich heeft. Bij voorkeur genereert de onderneming al omzet maar hoeft niet per se cashflow positief te zijn. De onderneming is actief in de internet technologie met tussen de 5 en 50 medewerkers. 

Profiel koper
De afgelopen 5 jaar heb ik een onderneming opgezet en deze van 0 tot 4 miljoen euro omzet gebracht. Na een succesvolle exit heb ik nu mijn handen vrij voor een nieuw avontuur. 

Mijn kracht en ambitie liggen in commercie en finance en wil dit graag toevoegen aan een bestaande onderneming. Daarnaast heb ik ervaring met het aansturen van een team als algemeen directeur. Ben jij wel goed in het ontwikkelen van een (software) product maar krijg je weinig energie van het aan de man brengen? Ik sluit me als partner graag aan om gezamenlijk te gaan groeien!  

Omzet

van: € 500.000
tot: € 10.000.000

Regio

Midden Nederland

Branche

IT, online & e-commerce, Industrie & productie

Profielnummer

#23324

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!