Resultaatgericht, commercieel, sterke focus op procesefficiëntie en ICT-optimalisatie

In de allereerste plaats is de zoekende partij een ondernemer met veel ervaring in vastgoed. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29265

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

In de allereerste plaats is de zoekende partij een ondernemer met veel ervaring in vastgoed met o.a. een eigen verhuurportefeuille. Tevens heeft hij geparticipeerd in een vastgoedmanagementbureau en jarenlang een bedrijf gehad in de organisatie van sportevenementen, en diverse interimklussen gedaan in o.a. kinderopvang, vastgoed en een belangenvereniging voor makelaars.

Passie
Conclusie is dat de passie van de zoekende partij ligt bij het 'sleutelen aan bedrijven'. Soms is dat visie en strategie, soms marketing, sales, samenstelling van het team, kostenbeheersing of het anders inrichten van processen.

Gezocht naar
Een bedrijf waar aan te sleutelen valt. Daarbij bestaat voorkeur voor een bedrijf waarbij procesverbetering, het ontwikkelen van webapplicaties of zakelijke dienstverlening een rol speelt, eerder dan een traditioneel productiebedrijf. Maar ook dat laatste wordt niet uitgesloten, als het product aanspreekt. Qua omvang is de voorkeur een bedrijf van 10 tot 100 medewerkers, uiteraard afhankelijk van branche en aard van het product.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.