Ervaren ondernemer beschikbaar voor MBI

Resultaatgericht, commercieel, sterke focus op procesefficiëntie en ICT-optimalisatie


Beschrijving

In de allereerste plaats is de zoekende partij een ondernemer met veel ervaring in vastgoed met o.a. een eigen verhuurportefeuille. Tevens heeft hij geparticipeerd in een vastgoedmanagementbureau en jarenlang een bedrijf gehad in de organisatie van sportevenementen, en diverse interimklussen gedaan in o.a. kinderopvang, vastgoed en een belangenvereniging voor makelaars.

Passie
Conclusie is dat de passie van de zoekende partij ligt bij het 'sleutelen aan bedrijven'. Soms is dat visie en strategie, soms marketing, sales, samenstelling van het team, kostenbeheersing of het anders inrichten van processen.

Gezocht naar
Een bedrijf waar aan te sleutelen valt. Daarbij bestaat voorkeur voor een bedrijf waarbij procesverbetering, het ontwikkelen van webapplicaties of zakelijke dienstverlening een rol speelt, eerder dan een traditioneel productiebedrijf. Maar ook dat laatste wordt niet uitgesloten, als het product aanspreekt. Qua omvang is de voorkeur een bedrijf van 10 tot 100 medewerkers, uiteraard afhankelijk van branche en aard van het product.

Omzet

van: € 500.000
tot: € 5.000.000

Regio

West Nederland

Branche

IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening

Profielnummer

#29265

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!