Hands-on ondernemers duo zoekt MBI-mogelijkheden

In Utrecht, Midden-/Zuid-Gelderland en Noordoost-Brabant


Beschrijving

De zoekende partij zoekt samen naar een onderneming welke ze mede door hun inbreng (kennis, ervaring en middelen) naar de volgende fase kunnen brengen.

Oriëntatie
Ze zijn breed georiënteerd en zoeken bij voorkeur naar ondernemingen in de provincies Utrecht, Midden-/Zuid-Gelderland en Noordoost-Brabant.

Financiële middelen
Ze beschikken over eigen vermogen. Investeringsbedrag is maximaal € 1.500.000.

Branches die ons aanspreken:

  • Bouwnijverheid
  • Horeca, catering, 
  • Sport en recreatie
  • Industrie
  • Zakelijke en persoonlijke dienstverlening
  • Agri en Food

Bedrijfsgrootte
Bedrijfsgrootte tussen de 2 tot 15 medewerkers.

Klik
Het hebben van een “klik” met de huidige eigena(a)r(en) is voor cruciaal.

Zoekcriteria
U wilt graag een energieke, jonge businesspartner naast u om het ondernemersstokje uiteindelijk over te dragen. Die net als u de handen uit de mouwen steekt. We leren van elkaar, waardoor het bedrijf verder groeit in succes. Waar nieuwe energie binnenstroomt en daardoor samen zorgen voor een verdere voorzetting van uw bedrijf. Dit alles in een leuke werkomgeving en waarbij wij graag verder sleutelen aan het bedrijf om deze nog beter te laten draaien. Enthousiaste klanten, enthousiaste collega’s, enthousiaste aandeelhouders.

Fase onderneming
Groeiend of volwassen (eventueel met financiële uitdagingen of noodzaak tot verbetering/optimalisering bedrijfsvoering).

Interessegebied
De ondernemers zijn breed geïnteresseerd. Belangrijke elementen in een onderneming waar ze in willen stappen is een bewezen product of dienst, bewezen omzet & resultaat, de noodzaak om te vernieuwen en/of een kantelpunt waar nieuwe energie het verschil kan maken.

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

Bouw & installatietechniek, Zakelijke dienstverlening

Profielnummer

#29270

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!