Met eventueel verpleegkundige diensten

Onderneming in medische technologie met eventueel verpleegkundige diensten ter overname gezocht. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 2.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29490

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Voorkeur gaat uit naar een klein tot middelgroot bedrijf met ongeveer 10 tot 50 werknemers (indicatief) met groeiambitie. De onderneming levert medische technologie met eventueel bijbehorende verpleegkundige diensten. Een onderneming die op zoek is naar bedrijfsopvolging en/of behoefte heeft aan een gecommitteerde en verbindende MBI-kandidaat die het bedrijf als (mede)aandeelhouder (verder) kan laten groeien.

Levensfase
Een jonge ambitieuze onderneming met groeiambitie en potentie óf een volwassen bedrijf dat openstaat voor vernieuwing om verdere groei te realiseren.

Cultuur
Een platte, open, informele en mensgerichte organisatie. Slagvaardig, gericht op een positieve klantbeleving en resultaat. 

Regio
Zuid Nederland (tot 75KM vanuit Breda).

Soort transactie
Diverse dealstructuren bespreekbaar met uiteindelijk een volledige of gedeeltelijke (gefaseerde) overname.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.