MBI/Participatie in de B2B en/of B2C markt

De ondernemer (en indien nodig andere investeerders) is op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Participatie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29134

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De ondernemer (en indien nodig andere investeerders aan mijn zijde) is op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf dat zich in de pre-seed (enkel een idee, nog geen BV) of seed (BV opgericht, business plan gereed, maar nog geen funding) / early growth (bedrijf is on-going en omzet wordt gemaakt) fase(s) bevindt en zich willen klaarmaken voor de volgende fase van het idee en/of bedrijf.

Operationele rol
Tevens is de (bestaande) formatie op zoek naar een partner die behalve een aandelenbelang, ook een mogelijkheid heeft tot een operationele functie.

Branches
Branches waar ik affiniteit mee heb, zijn e-commerce & ICT / agri & food/ transport & logistiek / bouw & installatie en vastgoed.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.